Äntligen har jag hittat en fantastisk personal shopper - på Åhléns City i GöteborgIdag har jag varit i Göteborg och klätt upp mig. Du som följer mig på Istagram vet säkert att jag letat efter en ny personal shopper, då jag verkligen behöver en! Det spar tid för mig, och dessutom så får det mig att totalt tänka om i klädval. 

Så nu har jag träffat Moa på Åhléns City i Nordstan Göteborg. Jag var lite nervös då min ps (personal shopper) måste klicka med mig, så jag inte behöver börja om från start varenda gång. Jag var riktigt bortskämd med min tidigare, Jonna, som verkligen lyfte upp kläder som var utanför min comfort zone och som var perfekta för mig. Nu har jag Moa! Jäklar va bra vi stämde med varandra.


Miljön är avslappnad och skön, så man känner verkligen att man kan prata utan stress och blickar från andra. 


Hörde att de också skulle flytta rummet till en annan plats i varuhuset, så det ska bli spännande att se till nästa besök.


Så jäkla nöjd med den här outfiten. Tröja från Acne och byxor från Lee. Det var som klippt och skuren för mig. Hade jag shoppat själv hade jag antagligen inte ens tittat åt det.


Klädracken var fylld med snygga kläder. Och det blev en hel del som fick följa med hem.


Det bästa är att man är där i 3 timmar. Första timmen är snack och sedan pyser hon iväg och letar kläder och skor. Hon är borta 1 timme,då jag kan ta en kaffe, gå ut på lunch, klippa mig eller nåt, för att sedan komma tillbaka för att prova av allt. Så jäkla effektivt och skönt.


Kolla skjortan från Eton! Fåglar i massor. Pang ner i påsen. 


Jeans i smalare modell med fågelskjortan. I lööööv it!

Dom har två olika paket, ett större och ett midre. Det större är gjort så du handlar för 9 000 kr och det mindre för 3 000 kr. Då ingår servicen med personal shopper. Jag som handlade kläder sist för 2 år sedan var i stort behov av nytt. Så vill man ju vara lite snygg nu när man är med i TV ha ha ha .

Jag kom hem med: 1 skjorta, 2 par skor, 2 par byxor, 2 stickade tröjor, 1 stickad jacka, 1 vårjacka, 3 t-shirts och 2 par skor. Jag vet, det är massor, men väl behövligt.

Jag är så jäkla nöjd så det är galet! Med allt. Moa prickade in en helt ny stil för mig och det känns så jäkla bra.

Jag kan verkligen rekommendera det här. Det spar verkligen tid och pengar. För nu har jag en ny garderob för våren. Och det tog 3 timmar.

Bilder: Henrick Eriksson
Kommentarer