Vintern kom tillbaka, och juicefasta på det!


Där kom den! Vintern. Kaboom liksom. Efter två veckors regn och mildväder så fick vi lite snö idag. Härligt med kyla och snö. Blir liksom lite ljusare.

Här håller vi på att planera inför Scott´s resa till LA i februari. Han har då varit här i nästan tre månader och måste ut ur Sverige. Vi väntar fortfarande på beslut från migrationsverket, och det tar betydligt längre tid än vi räknat med. Tur det finns facetime och annat som underlättar kommunikationen. 

Jag kan inte åka med över nu i februari då det är alldeles för mycket som är på gång. Förhoppningsvis kanske jag kan ta en tur över i mars/april. Vi har tyvärr inte lägenheten kvar då vi sa upp den i oktober, så det blir lite mer planerande innan man far över. Men saknar alla i Los Angeles och Palm Springs. Har ju många vänner där också nu.


Det som vi sysslar med nu på jobbet är att bygga om butiken till helt nytt utseende, och webbutiken likaså. Otroligt mycket jobb men har ju en kanonpersonal som löser det mesta. Jag har inte kunnat arbeta så mycket då jag fått lite tjall på blodtrycket, men det ska ordna sig. 

En stor sak just nu är att vi kommer snart starta en juicefasta. Den bygger på en bra frukost och sedan juicer resten av dagen. Så det blir allt från goda fruktjuicer till skitäckliga grönsaksjuicer. Gäller ju att kombinera det med phvärdet så man får en bra balans och inte trasslar till det för magen. Ser fram emot det verkligen.

Nog om det. Livet rullar på, även om i lite lugnare tempo. 

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer