Pladder, insikter och ursäkter.Just nu råder det lite tystnad över bloggen. Jag har helt enkelt inte hunnit med. Ledsen för det. Jag har försökt ta mig i kragen många gånger utan att lyckats. Önskar man kunde köpa tid på butik ibland. I storpack. Lite längre ner här på bloggen kan du läsa lite om varför jag inte riktigt hunnit med.


Just nu är jag i Stockholm på jobb och stannar en vecka. Energinivån är på topp och jag har fått en extra boost inför kommande år. Det är mycket som händer både i privatlivet och jobb. Största saken som hänt är att min kille från LA är här sedan i lördags och har semester. Lite längre sådan då vi väntar på svar från migrationsverket. Japp, han ska flytta hit. Om vi får ett positivt svar vill säga.

Han kommer även börja jobba med mig om allt går som det ska. Så det har varit en hel del mental stress (och är fortfarande) med allt som behövs för att kunna få hit mannen. Men som min mor brukar säga"- allt har sin tid". Och jag vill att det ska gå på två röda. Men det är ju så när man har gemensamma mål i livet. Man vill starta upp livet. Inte gå och vänta.

På jobbfronten har det varit mycket med allt från hemsidor som byggs, uppstart av social media till olika företag, till inredningsprojekt och stylingar. Det blandat med "det vanliga". Så det växer ingen mossa på mig direkt.

I butiken i Henån (www.moltazdesignshop.se) så har vi full jul, och planeringen är i full gång för julmarknad, killkväll och annat kul som ska ske innan året är slut. Jag säger som jag brukar; jag har fantastisk personal. De är fantastiska och har utvecklats enormt under senaste året, vilket är otroligt kul att se.

Ja det var väl dagens, veckans och månadens ursäkter, insikter och pladder.
Ha nu en riktigt fin vecka!

Bilder: Henrick Eriksson
Kommentarer