Hösten kom snabbt.Hösten kom som ett slag i ansiktet. Vad hände? Nog för att jag jobbat hela sommaren, men det brukar ju vara ljumma sommarkvällar, ett glas vin på bryggan och lite allmän sommar liksom. Men tydligen inte.


Som sagt har det varit en hel del jobb, men det är ju inget ovanligt. Tyvärr har en del tid gått till min pojkar Kenzo och Ralph. De har börjat bli till åren nu (14 och 11 år) vilket tar ut sin rätt. Kenzo, min borderterrier, har fått en aggresiv cancer och en inflamation i munnen på det. Ralph , min lilla griffon, har fått diskbråck och öroninfektion.  Trött man blir.

De är på bättringsvägen nu med allt annat förutom Kenzo´s cancer. Men det ska väl ordna sig. 


Hela trädgården har bytt skepnad. Och det gick så fort. Men jag hann skörda rabarber, amerikanska blåbär, persikor och äpplen. Alltid något. Inga plommon och körsbär hann jag med innan fåglar och getingar fick kalasa upp dessa.


Jag är "hemma" i Los Angeles för tillfället. Har varit här några dagar nu och åker hem den 6:e oktober igen. Vi håller på och fixar lite och vi tänkte ta tre dagar ledigt och åka till Palm Springs över en helg. Kolla på hus och bara softa. Väl behövligt.

Hoppas du får en riktigt fin vecka nu!

Bilder: HEnrick Eriksson


Kommentarer