Bygga webbsidor, ritningar och annat mek.
Just nu rullar många projekt vid sidan av varandra. Hela hus som inreds, konsultationer och mycket mer. Jag jobbar med många ritningar och digitalt när jag är i Los Angeles. Det enda är att hålla kolla på tidsskillnaden på minus 9 timmar. 


Ett stort projekt inom social media har varit att bygga en hemsida och webbutik för ett svenskt babyföretag. Nappar, flaskor och annat med glada mönster. Den kommer lanseras denna vecka torsdag. (i morgon med andra ord)

Det är otroligt mycket saker som ska in på en ny sida, allt från banners, texter i massor och bilder, bilder, bilder. Och produkterna på det som ska in på två språk. Väldigt kul att göra även om tidskrävande. Ska bli skönt att trycka på knappen i eftermiddag så att sidan läggs upp och ersätter den äldre.


Jag hänger en hel del på Instagram också. Både med moltazdesign och mitt privata konto. Moltazdesignshop sköts av min underbara personal. Vill du kika in på dom så är det www.instagram.com/moltazdesign  och   www.instagram.com/moltazdesignshop

Dags att fortsätta med ritningar och banners så det blir klart idag. Ha en fin kväll/dag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer