Stöd mig inför AIDSLifecycle 5-11 juni San Francisco - Los Angeles.


Om knappt 4 veckor sitter jag på en cykel mellan San Francisco och Los Angeles för att trampa mig fram i mål. Först vill jag tacka alla fantastiska människor och företag som stödjer mig i detta med allt från kläder, utrustning och det viktigaste av allt, donationer.

AIDSLifecycle är inne på sitt 15:e år och vi är ca 2 500 personer som cyklar för att öka medvetandet om HIV/AIDS. Pengarna som vi samlar in är av en otroligt stor betydelse för dom som får ta del av dessa. Donationer går till bl.a. mediciner, utbildningar, supportgrupper, medicinskt stöd, forskning och HIVtester. Förra året samlade fonden in hela 16 000 000 dollar med hjälp av donationer. 

Jag har fått frågan om varför jag gör detta, jag som är "frisk". Varför inte? Kan man stödja och hjälpa andra människor så gör jag gärna det. Även om det innebär att cykla 95 mil. (545 miles). En utmaning för mig själv, samtidigt som det gör gott i själen.

Idag är det främst unga människor som smittas, ålder 20-25 år, vilka oftast inte har råd med mediciner och vård. Det är där jag (och du) kommer in i bilden. Genom donationer till AIDSLifecycle så kan de känna att det finns hopp för framtiden och de kan få den vård de behöver. Det räcker idag med en tablett om dagen för att få ner virusmängden i blodet till i stort sett noll. Så mycket har hänt inom medicineringen. Men alla har inte råd tyvärr, då medicinen är kostsam.


Det fattas lite pengar för mig att kunna göra den här resan, inte mycket, men det fattas lite, lite, lite. Så kan du, och vill, stödja mig i detta så är varje donation välkommen.

Några fysiska saker som fattas är: hjälm, vattenbälte, skor, strumpor, liggunderlag, sovsäck m.m. På bilden ovan ser du en del av det som jag blivit sponsrad med av privatpersoner. 

Det kan du göra på min personliga sida på AIDSLifecycle:

http://www.tofighthiv.org/site/TR/Events/AIDSLifeCycleCenter?px=3211771&pg=personal&fr_id=1880

Eller via;
 Paypal: henrick.eriksson@moltazdesign.se
Swich: 0702481051

Så gör jag din donation i ditt namn på hemsidan för AIDSLifecycle. Ditt namn står då i en rullande meny över donationer.


Tack alla privatpersoner och företag som stödjer mig (och mitt team) i detta. Bland annat REOS DÄCK Henån, BK INVEST AB, CAPIO som hjälper mig med alla fysiska tester, Hälsoteamet Stenungsund, moltazdesignshop (alla kunder som skänk pengar) och alla ni fantastiska människor som är med på listan på hemsidan.

Så kan du, och vill, skänk gärna en slant. Liten som megastor, varje krona räknas.

Tack!

Henrick.

PS: du kan gärna läsa mer på www.aidslifecycle.orgKommentarer