Om 4 dagar börjar vi trampa.


Vi har nu förberett oss mentalt och fysiskt sedan oktober, på att genomföra cykelturen mellan San Francisco och Los Angeles. ca 94 mil som avverkas på tiden 5-11 juni.

Det största har varit att anpassa sig till klimatet. Men det ska gå. Jag är ju galet envis och ser det som ett tillfälle att kunna tömma kroppen på all energi, och fylla på med ny och positiv energi.


Vi har som vanligt varit en sväng till Palm Springs, men denna gången för att hämta upp en cykel och lite prylar. Det har varit en hel del jagande efter alllt från luftmadrasser till smådetaljer inför cykelturen. I morgon bör vi vara klara med allt som ska behövas.


Scott har gjort cykelturen tidigare, så han vet vad vi ger oss in på. Och han är en otrolig sporre. För dig som vill se bilder från äventyret, följa med genom blod, svett och tårar, så kommer uppdateringar på facebook, www.facebook.com/cyklarforaidslifecycle, eller instagram www,instagram.com/moltazdesign .

Vill också passa på att tacka alla fantastiska sponsorer, privatpersoner, företag, föreningar som stödjer mig i detta. Betyder mer än du kan ana.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer