Vilken födelsedag!I fredags fyllde jag 45 år, tiden går fort. Det började redan på torsdagen då jag fick en stor bukett med vita liljor från Scott i Los Angeles. På fredagen åkte jag till Göteborg för att fira med vänner, och vad väntade där, om inte denna färgglada bukett, även den från Scott. En otrolig man jag fått tag på.

Inte nog med det, en god vän i Beijing, Kina, hade också skickat en bukett blomster till jobbet. 

Man kan ju inte annat än bli varm i hela kroppen, när någon tänker på en från andra sidan jorden, och gör sig besvär att skicka en bukett (eller flera hahahaha)


Idag har det varit lugnt här hemma i stugan, men jag har några vänner som ska komma över om nån timme. Det blir "köpe"tårta a'la Frödinge, då jag inte haft tid och ork att baka tårta. Men får väl hoppas att det dugen. En god vän till mig som kommer är ju matbloggaren Karin Högberg på Trattoria, vinnaren av stora matbloggpriset. Få se om hon klarar av att äta "köpe"tårta hahahahhaha.

En annan bloggare, Fröken kumlin, kommer ikväll också, direkt från en bloggträff i Malmö, och ska sova över här inatt. Så det blir väl fullt i stugan. Kul, kul.

Så nu ska jag ta och koppla av en liten stund innan det dyker upp folk. Ha en riktigt fin söndagskväll.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer