Veckan som gått. 2 x hus m.m.


Den här veckan har varit riktigt knök med uppdrag. Förutom konsultationer, social media, fotograferingar m.m. så har jag hunnit inreda 2 hus. Båda husen var tomma, så det går åt lite möbler och annat för att skapa ett "hem".


Som du ser så är det enkla mönster och gammalt och nytt som får blandas för att skapa en mer genuin känsla. Helt ärligt är jag galet trött på det vita, med vitt och vitt. Kliniskt och uttjatat tycker jag.

De två övre bilderna är från ett hus på en ö i krokarna. Helt tomt, men som fick lite möbler, deko och kärlek.


Det på bilden ovan gjordes idag. Ett budgetjobb, men det funkade det med ;-)
Även det ett tomt hus där  det behövdes lite "mjuka värden". Så det blev några vändor idag med att köra inredning.

Husen kommer stå till visningar/försäljning, och sedan tömmer vi husen igen. Skulle verkligen behöva en större bil än den jag har nu. Vi har otroligt många inredningsjobb som ligger på listan, allt från lounger, hus till kontorlandskap, men nästa vecka ska jag ta det en aning lugnare.

Nu är det fredag! Även för mig. Ha en riktigt fin fredagskväll!

Bilder: Henrick Eriksson / moltazdesign instagram

Kommentarer