Pö om Pö


Tänk att tiden bara rinner iväg. Känns som om att det gick från januari till full vår över en vecka. Det har varit riktigt fint vårväder här några dagar, men jag har tyvärr inte hunnit med att njuta av det då det varit alllt från ritjobb, konultationer till fotograferingar.

Jag har väl inte direkt hunnit med det jag ska göra känns det som, men hinner kanske ta igen det i helgen då jag ska försöka vara hemma och ta det lite pö om pö. 

Så måste jag nog städa upp i köket i morgon kväll. Översta lådan i köket hade nåt innehåll som hade fastnat, och jag har nog hållt på i en timme på att försöka få ut lådan. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag fick ett mindre raseriutbrott och bröt upp lådan till slut. Vilket gjorde att det hamnade pennor, tejper, skruv, mynt och annat bös över hela golvet. Det fick läggas upp på köksbänken, för jag orkar helt enkelt inte ta hand om det ikväll. Det var ju bara en fästingborttagare som jag skulle ha...


Det är ju inte heller långt tills jag ska till Los Angeles igen, mitten maj närmare bestämt. Få träffa min sambo/särbo Scott, och sedan är det ju också dags att cykla mellan San Francisco och Los Angeles 5-11 juni. Om du kikar in på vår facebooksida www.facebook.com/cyklarforAIDSLifecycle så kan du följa vår resa där vi samlar in pengar till människor som lever med HIV/AIDS. Känns så bra att kunna göra detta för andra människor.

I morgon har jag 2 konsultationer, sedan blir det butiken några timmar. Efter det får jag väl ta hand om alla skruvar, pennor, tejp och bös som antagligen ligger kvar när jag kommer hem. ;-)

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer