Det är på G nu, även om uteköket ser dött ut.


Uteköket ser dött. Inget som växer i krukorna för tillfället. Jag bara väntar.nMan kan ana att rosmarinen är på väg, men inte mer. Jag har funderingar på att riva uteköket nu i sommar när jag ska upp med ett tak över terrassen, och eventuellt öppna stora dörrar från köket. Istället satsa på sköna bänkar, stora krukor på platsen där uteköket är idag. Tiden får utvisa vad som händer.


Helt plötsligt har resten av trädgården visat liv. rosorna börjar slå ut bladen, perennerna börjar visa lite blad. Känns som om det blir en sommar även i år.


Jag har inte hunnit med min trädgård de senaste trenåren inden omfattning jag vill och drömmer om, men hoppas och önskar att jag ska ta nig mer tid med det, då det är ett av mina största intressen. Också en avkoppling.


Man kan se hur trädgården har fått ta hand om sig själv, kaprifolen slingrar sig genom stolar och bord. Häftigt på ett sätt, stressande på ett annat. Om man fick önska vad som helst så skulle det vara att få hit ett gäng vänner, grilla, ta nån öl och lösa allt i trädgården som jag inte hunnit, eller kunnat göra, senaste åren. Men det är bara en önskan. 

Gäller bara att ta det med ett steg i taget.

Nog om det. Hoppas du får en fantastisk helg!

Bilder: Henrick ErikssonKommentarer