Vill du ge stöd åt min cykeltur för AIDSLifecycle?


Det är inte långt kvar nu tills jag sitter på en cykel och trampar mig mellan San Francisco och Los Angeles. En cykeltur på närmare 95 mil (545 miles).

Jag gör det för att samla in pengar till utbildning, stödgrupper, forskning och mediciner. Bland annat så handlar det mycket om att arbeta med förebyggande utbildning om sjukdomen, samt att ge stöd åt de som lever med HIV. Pengarna går oavkortat till AIDSLifecycle och till de som behöver dom.

Jag har redan fått ett fantastiskt stöd och sponsorskap, men sker mera. Både sponsorer av prylar som behövs till cykelturen, till donationer till fonden. Varje krona räknas, så uppskattar varje litet bidrag som kan ges.

Man går helt enkelt in på hemsidan under min namn och gör en donation via kort. Vill man inte använda kortet så går det bra att swisha också, men då till mig privat som sätter in pengarna i givarens namn. 0702-481051 kan man använda då (Henrick Eriksson) eller så går du  till länken: 

http://www.tofighthiv.org/site/TR/Events/AIDSLifeCycleCenter?px=3211771&pg=personal&fr_id=1880

Tack för du tog dig tid att läsa det här inlägget och ett extra stort tack om du vill ge en donation till min cykeltur.

Henrick

Kommentarer