Pasadena, jobb och hus.Nu har jag varit hemma i ca två veckor, sedan jag varit i Pasadena, LA. Denna gången har det varit galet mycket jobb med ritningar som skulle göras, men det funkade otroligt bra.

Vi spenderade några dagar i Palm Springs (som vanligt) för att bland annat tillta på hus och byggen. Jag tänkte visa lite mer bilder senare, då jag lyckats förvillat bort min minneskort till kameran.


Om du följer mig på Instagram så har du säkert sett en del som jag trixat med. Även om det varit lugnt inom social media en period för mig. 

Nu känns det skönt att påsken är över och man kan koncentrera sig på jobb och på cykelturen på 94 mil som jag snart ska göra. Mycket energi kommer att gå nu i vår, så det är bäst att hålla sig i skinnet.


Till helgen fyller jag 45 år och tänkte hitta på något. Som en liten belöning och gratulation till mig själv. Vad det blir vet jag inte ännu, men lutar till att jag beger mig till Göteborg och gör nåt där.

Jag ska försöka hitta lite mer bilder på de hus jag besökt, då jag hittat en hel del snygga lösningar på väggar m.m. som känns nytt och spännande.

Vi ses senare med andra ord.
Bilder: Henrick ErikssonKommentarer