Ja så ligger det till...


Fredag och det känns verkligen som fredag. Det har varit otroligt mycket sedan jag kom hem från Los Angeles. 

För dig som följer mig på Instagram så har du fått en glimt av allt jag varit ute på. Allt från föreläsningar till inredningsjobb och konsultationer. Och det fortsätter i det tempot ända fram till den 25:e februari då jag åker tillbaka till Los Angeles igen. Där blir det en photoshoot och mycket mer kul.


Helgen kommer spenderas i butiken, då min personal är sjuk, och framför datorn. Har några moodboards och ritningar som ska göras inför nästa vecka som jag inte hunnit med. Tänk om dygnet hade några fler timmar. Risken är väl att man skulle säga samma fras igen om och om igen. Mycket vill ha mer.

Jag ska försöka ta tag i allt med blogg, bilder och annat så snart det bara lugnat sig lite i skallen och runtom mig. Tur jag har min fantastiska personal som är banne mig otroliga på att ta hand om butiken på Orust, webbutiken, konsultationsbokningar, assistenter och mycket , mycket mer. Underbart att ha ett sånt gäng på moltazdesign/moltazdesignshop.

Nog om det. Det är fredag och jag hoppas att du får en riktigt fin helg. Vill du komma förbi på en kaffe i butiken i morgon så har vi öppet 10-14. 

Bilder: Henrick Eriksson
Kommentarer