Inredning och byggnadsmässa i Las Vegas.


Den här resan över till Los Angeles handlar mest om hus, inredning och byggnad. Visst hann jag med lite kul också på kvällarna, men var oftast så slut av alla intryck så man knoppade tidigt.


Bland annat så hade jag/vi pass till IBS mässan som hålls runtom i USA, detta året i Las Vegas. Vi köpte biljetterna tidigare under hösten, så vi kunde planera in det i god tid. 17-19 januari pågår den mässan.


Vi hade ju oturen att inte få det rum vi bokat, utan blev uppgraderade till en sjujäkla svit på Palms Hotel. Blev inte besviken direkt. 


Det var otroligt många besökare på mässan och det var intressant att få se allt från tillverkningsmetoder, till teknik, design och mycket mer. Dessutom en utomhusdel, där hus var uppbyggda med allt från stomme till färdigt inrett.


Det var otroligt inspirerande att få se lösningar på inredning och byggnation, något jag saknar lite från mässorna i Sverige. Det var därför jag valde att gå på denna. En bra mix.


På söndag flyger jag hem igen och landar på måndagen. Redan på tisdag morgon föreläser jag i Uddevalla om hållbar design, så det kör igång direkt.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer