Dagens jobb - Fjellsholmen, Kvadraten


Ska börja med att säga att bilderna är tagna med mobilen, i skymning, så kvaliteten är inte den bästa, men tänkte du kunde få en idé om vad jag pysslat med idag. Och min assistent Nettan givetvis)

I det här huset använde jag mer material som tar tankar till havet och öarna. Flätat, canvas, skinn och blå toner i kombination med svart, vitt och trä.


På övervåningen finns ett större utrymme för att göra en riktig myshörna, vilket jag satte in en schäslong med bord m.m. Allt riktat mot havet. För det är en fantastisk utsikt.


Köket är öppet mot vardagsrummet, och som sagt, otroliga fönster. Träslagen är ljusa och skandinaviska. Puffen i bakgrunden är så otroligt snygg. Tuftad ull som flätats.


Stora sovrummet uppe har fått grått tema, och istället jobbat med strukturer på kuddar och bäddtextil.


Sovrum nere. Ljust och jordnära. Här ser man ut i naturen över klipporna, vilket jag då ville förstärka genom att använda ljusa toner som smälter in.


Här ser du sovrummet uppe, genom ett fönster i väggen. Allt för utsikten.


I det stora hela så känns alla ytor fantastiska att jobba med. 2 sovrum, öppet kök och matsal, vardagsrum, allrum övervåning och 2 badrum. 

Lovar du ska få bätttre bilder på det så snart det finns från fotografen. Jag hinner inte tillbaka då jag åker till Los Angeles på fredag.

Bilder: "Kassa" bilder med mobilkamera.

Kommentarer