När det känns som om man är på väg...


Nästan alla har väl någon gång känt att "det är här jag hör hemma". Jag har nyligen fått den känslan. 

Det finns bara två ställen i världen som jag verkligen känt att "här bor jag" här vill jag vara" och det är faktiskt Göteborg och Los Angeles. Visst trivs jag otroligt bra här på Orust också, men det har alltid varit en liten känsla om att jag är på väg någonstans. Och nu vet jag vart.

Nu när jag var där i November så föll jag in i vardagen direkt, även om det var att se mycket, så hamnade vi i vardagen trots allt. En konstig och väldigt rogivande känsla faktiskt.


Vi har redan börjat "sätta bo"i en fin lägenhet i Pasadena, LA, och det i ett lugnt och skönt område, 20 minuter från Down Town och en halvtimme från Hollywood.

Och vem vet vart vi tar vägen, om vi stannar där eller om det blir Palm Springs, som vi båda gillar otroligt mycket. Men i framtiden måste vi ha något lite större än den lägenheten vi bor i nu. Det får tiden utvisa.

Det blir till att resa emellan just nu i kortare perioder, men målet är att kunna vara 90 dagar i LA och 90 dagar på Orust. Jag vill ha värmen och Scott vill ha regn och kyla.Det har gått otroligt snabbt. Och jag trodde inte att jag skulle stå där jag står idag för 6 månader sedan. Men tydligen skiner solen en stråle på mig just nu.

Det är mycket som ska fixas innan jag/vi kan stanna borta i större perioder, så det kanske inte blir förrens till nästa höst. Det handlar ju om både jobb och hundar, Men allt löser sig på ett eller annat sätt.

Nog om det. Dags att ta lördagskväll, för jag ska jobba i morgon i butiken. Är ju söndagsöppet nu hela vägen fram till jul. Ha en fin kväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer