Vad händer? Vad har hänt? Vart ska jag?


Jag har varit i USA i två veckor och spenderat tid med Scott. Det är vad som hänt, och allt annat som kommit med det. Jag håller på att börja mitt nya leverne helt enkelt. Där han är en stor del. Nummer ett faktiskt. Till dig som brukar skicka mig mindre positiva mejl och religiösa utsnitt om detta, bespara dig tiden. Han är nummer ett. 


Två veckor av rent äventyr. Både med alla överraskningar och med känslor. En start i Laguna Beach, vidare till Palm Springs och därifrån till LA Pasadena. En utflykt över några dagar i San Francisco och tillbaka till LA. En resa utan dess like. Innehållande vänner, släkt, äventyr och massor att ta del av och dessutom få vara en del av vardagen hos Scott.


Jag kan inte bestämma vilket av dessa ställen jag gillade mest, om det var Palm Springs eller Pasadena LA. Troligen det sista, då jag också ser hur bra Scott trivs där. Han är ju uppvuxen i Pasadena.


I San Francisco såg jag den här skylten, Ice Cream. Blev helt kär i den och var tvungen ta mig tillbaka till stället i Castro för att få den på bild. Vet inte varför, men den är ju så fin.


Jag ska vara helt ärlig och säga att jag avskyr turistställen, oavsett vart jag är. Likadant här. Men vi åkte över The Golden Gate Bridge för att kolla in områderna och "byn" som finns på andra sidan berget. Fantastiska ställen. Det blev ett stopp på utkiken, men jag var väl mer intresserad av utkikskikarna, hahahhaha


Okej, här är den. Bron. Mer turistigt blir det inte. Jag tänkte jag ska plocka fram bilderna från Halloween karnevalen i West Hollywood också. En riktigt kul kväll med allt vad en Amerikansk Halloween kan innehålla. Mer om det senare. 

Jag åker tillbaka i januari, för att sedan få hit Mr S i början på februari. Det ska bli spännande och se vart vi hamnar i detta. Vart vi ska bo, hur vi löser saker och mycket mer. Man kan ju inte göra mer än att känna efter och köra på, eller hur?

Bilder; Henrick Eriksson


Kommentarer