På cykel mellan San Francisco och Los Angeles.


Nu är jag anmäld till cykelturen mellan San Francisco och Los Angeles nästa år. Nummer 4869. Det är jag det!

Jag vill ha en utmaning i livet och samtidigt göra något för andra. Det här är det! 90 mil på 7 dagar. Samla in pengar, öka medvetenheten om HIV/AIDS, och göra något för människor som lever med HIV/AIDS. Få tillgång till mediciner m.m. ( Jag är HIV negativ om du undrar) 

 Det enkla hade varit att "bara" sätta in pengar, men jag är ju inte sån.  Det blir en utmaning för livet med andra ord. En fråga som jag fått är "- varför inte i Sverige?" För mig spelar det ingen roll vart det är. Det är ett äventyr som kommer ge mig lika mycket ont i häcken som glädjen att delta i något som kan hjälpa andra. Och nu har jag fått möjligheten att ingå i ett team från Lis Angeles.

Vad jag söker nu är andra som vill hjälpa mig att ta mig dit! 

Jag behöva en cykelhjälm, träningskort, kläder, träningscykel m.m. Har du något att skänka eller vill bli min sponsor så skriv till mig! Adressen hittar du uppe i vänstra kolumnen.

Let's do this! 

/ Henrick 

Här på bloggen www.kraksstuga.se kommer en egen sida öppnas upp som handlar om resan fram till äventyret och hur allt går framåt.

Läs mer här: 
http://www.aidslifecycle.org

Kommentarer

Bull farmor sa…
Toppen Henrick... du är en riktig hjälte du!!! Och med din envishet så klarar du både de 90 milen och häcken din!!! !!!!!