Omstrukturering av ytornaNu har jag flyttat om rubbet igen. Jag är banne mig omöjlig när det kommer till att trixa om hemma. Kontor och hobby har flyttat upp på övervåningen och sovrummet har tagit platsen där matrummet var.  Matplatsen flyttades till köket, som blev av med en bänk och lite annat jox.

Jag hade en söndag ledigt vilket resulterade i en hel del mek här hemma. Det är lite smått all måla och trixa med så jag väntar med bilder från min lilla omstrukturering.


Jag hade hoppats på att jag skulle hunnit måla om innertaket i halva huset och få upp tre industrilampor i nock, men det får bli när jag kommer hem från Los Angeles. Kan ju inte hinna med allt som man vill på en gång. 

I morgon har jag en dagstidning på besök här hemma som ska skriva lite om min cykelresa nästa sommar.Det känns kul att det blir uppmärksammat, då jag verkligen brinner för den utmaningen. 

Ha ett skönt avslut på kvällen. 

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer