Uppdatering om vad som händer.


Ja du, det har varit en hel del som hänt senaste tiden, och mycket som ska fixas. Men idag är en dag att ta tag i det sista i högen för att hinna komma ikapp.

Jag har just nu 5 husprojekt som skall göras (inredas och stylas), många stylingkonsultationer, chokladmässan, planeringar för ombyggnation i butiken, julmarknad, vipkvällar och annat kul som händer i höst. De tar tid, det gör det, och mitt i detta har jag ju dessutom haft en dejt från Los Angeles ;-). Något som gett mig ny energi i livet.

Jag har min fantastiska personal som fixar och trixar vilket är guld värt.


Jag bestämde mig igår att jag ska jobba hemifrån så långt det går idag, men det föll då jag inte har någon signal på telefonen här hemma, nackdelen att bo på en ö ibland. Internet funkar, men värre med telefonsamtal.


Vädret är fantastiskt så det känns galet att sitta inne och jobba, men, men så är det ju ibland ;-) Jag hoppas att du iallafall kan ha en riktigt fin dag i solen!

Bilder: Henrick

Kommentarer