Snart dags för Göteborgs Choklad, lakrits & delikatessfestival.


Snart är det dags. Åres goa mässa på Ullevi Konferens & Restaurang i Göteborg.

Allt från choklad, lakrits, delikatesser, kaffe, te och ädla drycker. (Vin, öl, rom, avec, m.m.) För dig som inte visste det så är det jag tillsammans med en kompis som arrangerar mässan varje år, och i år är det 9:e året.

Stefan som min kompis och kollega heter startade festivalen och har sedan växt enormt under åren, vilket gjort att vi nu flyttat till 2000 kvm större lokaler på Ullevi.


Du tänker säkert att det har väl inget med mina andra yrken och företag att göra, och svaret är nej. Men det är ju så himla gott och roligt. Att provsmaka och hitta nya smaker och sorter bland allt gott. Sen att se alla glada människor som besöker vår festival under helgen. 

Jag brukar komma hem med en hel del påsar med blandad kompott. För det är det bästa att man kan handla med sig hem direkt, allt utom alkohol. En stor favorit är "skogsknäcke", vilket jag alltid handlar hem. Gjort på bl.a.bark. Supergott.


Festivalen hålls den 2-4 oktober, snart med andra ord. Och blir du nyfiken så kan du kika in på vår hemsida www.chokladkalaset.se


Inlägget är samarbete mellan Kråks stuga, moltazdesign och chokladkalaset. D.v.s. mig själv.

Bilder: Chokladkalaset.se


Kommentarer