När man överraskar sig själv.


Ibland förvånar man sig själv över vissa saker. Som jag gjorde härom dagen. Jag bestämde att jag ska delta i ett cykellopp nästa år i USA. Från den 5-13 juni.

Jag ska bara ta och checka så att min rygg håller för det, och även att leder m.m.är som det ska. Jag är ju frisk som en nötkärna på papper, men ändå. Träningen börjar om ca 2 veckor.

Det är en liten cykeltur på 90 mil som går över 7 dagar, där syftet är att samla in pengar till HIV/AIDS. Jag ska då vara med i ett litet lag som ska trampa på för allt vad byxorna håller. Skulle det vara så att jag inte blir rekommenderad att cykla, så ställer jag upp som volontär och hjälper till med allt fån mat till vätskekontroller. Känns kul att göra nåt man inte förväntade sig av sig själv.


Förutom att jag får lite spontana infall så har jag blivit dödligt trött på köket. Dags att riva ut och göra om här hemma tror jag. Skisser klara och det blir lite omstrukturering av ytor här hemma. Bland annat ska sovrummet ner, köket blir rostfritt och innerväggar ska upp. Hur fasen ska jag hinna? Behöver en hel dag till det!

Jag behöver hjälp!


Ikväll skulle det varit jobb här hemma, men bestämde mig tidigare att jag inte skulle jobba kvällar och mer än 8 timmar, så det får bli som det blir. Jag ska kolla film helt enkelt. Kanske till och med öppna en ostkrokspåse (det heter så fast det står bågar på påsen) och till det ett glas mjölk. Bästa kombinationen till en bra film.

Med det så säger jag bara !-Ha en skön kväll!"

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer