Dags att skifta färger inför hösten?


Nu är det banne mig höst ute, och då brukar det vara mysigt att plocka in mer textilier, ljuslyktor, mer belysning m.m. Så nu står jag här mitt i mitt vita/svarta/trä-hem. Vad ska jag hitta på?

Jag har ju tänkt att flytta om och fördela om rummen i huset, och tänkte även passa på att lyfta in en till färg. Jag har dragit in mossgrönt, och det är dags att plocka in en färg till. Som jag brukar rekommendera mina kunder, använd 3 basfärger och max 2 accentfärger. Det skapar ett lugn och alla rum skapar en bra harmoni.


Så snart jag har tid och energi så byts det vita kaklet ut, till rostfria plåtar. Kanske med lite fläckar, rost m.m.. Hur som ska de gå från bänk till tak.

Om du undrar vad det svarta är under spisen så är det en hundbädd. Jag har ju delad vårdnad på hundarna och då gäller det att stuva undan hundbäddar m.m. när jag inte har killarna.


Jag behöver uppdatera med textilier, det är helt klart. Men kommer nog i soffan använda ton-i-ton men med olika kvaliteér och mönster. Sedan ta in plädar och detaljer i en ny färg.


Jag är ju galet svart och vit. Men kan ju inte rå för det. Trivs otroligt bra i det. Så det här med att plocka ut en färg är inte det lättaste för mig. Att göra det för en kund är lättare, men när det kommer till mig själv så blir det helt blankt i skallen. Jag har för många ideér som jag vill förverkliga och testa, och jag skulle behöva ett slott med 1000 rum för att kunna göra det jag vill. 

En sak i taget.


Jag har ju mitt kontor nere i butiken i Henån, men ibland så måste jag jobba hemifrån, vilket gör att matrummet får byta skepnad. Men även det ska det bli ändring på. Kontor, relax och tv-rum ska upp på övervåningen och sovrummet ska ner. 

Men det får ske när jag har tid och energi. Just nu lite för mycket att göra för att ha tid med mitt hem.

Men man kanske ska börja med att försöka hitta en färg till, och låta den mogna lite i själen.

Ha en fin vecka!!
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer