Tre veckors semester - Helt fantastiskt


Vilka fantastiska semesterveckor jag haft. Det har varit helt otroligt bra. Jag startade i Köpenhamn och blev kvar där lite längre än jag tänkt. Det blev faktiskt två vändor till Köpenhamn under dessa tre semesterveckor. Och en till Oslo.  Vad jag gjort? Njutit av kaffe och livet.


Ingen shopping, inga museer, inga sevärdheter. Bara kaffe och njuta. Vädret har varit fantastiskt hela tiden, så jag har verkligen haft tur.

Massor av nya bekantskaper och trevligt umgänge. Kanske dags att flytta till Köpenhamn?


En av mina "nya" vänner visade mig en helt ny värld i Köpenhamn, både inom mat, cafeér, uteliv och arkitektur m.m. Har bland annat funnit mitt nya favoritställe när det kommer till mat, Sushi & Sticks. Otroligt gott, dyrt och vackert. Ett annat häftigt område är Köttbyn. Herregud vilka restauranger och uteställen det finns på ett och samma ställe. Och så otroligt stort.

På bilden ovan ser du en av mina favoriter i Köpenhamn, en megastor lampa som hänger utanför en kyrka. 


Oslo var jag ju också i över en helg. Jag såg fram emot det enormt mycket innan, men när jag väl kom dit undrade jag varför jag  åkt dit över huvud taget. Nog om Oslo. Så kul var det.

I helgen nu blir det Köpenhamn igen, då med en kompis. Det är Pride, så det blir väl en hel del regnbågsflaggor och annat i hela staden. Ska bli kul då jag aldrig varit på Pride i Danmark tidigare. 

Nu ska jag klappa ihop datorn för idag. Även om jag skulle kunna sitta och jobba i många timmar till för att komma ikapp. Men under semestern tog jag beslut om att jag ska jobba 40 timmar i veckan, inte mer. Och det ska jag  föröka hålla.

Ha en fin kväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer