New York - Henån

 

Fredag och veckan har bara rusat iväg. I onsdags kom Scott från New York för att vara här i 2 veckor. Riktigt kul och trevligt. Började med att stanna på ett av mina favorithotell Bellora i Göteborg för att han skulle kunna vila ut efter den långa resan. På kvällen middag på MoonThai, vilket också är ett av mina favvoställen i Göteborg. 


Jag ska säga som det är, att det faktiskt är en dejt. Efter att pratat via chat och Facetime i snart två månader, och via en app, så beslöt vi att vi skulle träffas. Han kom hit ända från New York (men bor i Los Angeles). Så det är spännande, roligt, och fantastiskt på samma gång. 

Han har fått mig att börja leva upp igen, jag känner mig fylld av energi och lycka. Så nu får vi se vart det bär. Jag har ju nu varit singel ett tag och detta var inget jag direkt räknade med. Men så  är det ju i livet. Man vet aldrig.

Så är det med det. Så nu vet du ;-) Tänk vad livet kan vända på några månader. Från elände och olycka till något helt nytt. Man tänker aldrig så när man är i skiten. Först efteråt man kan se det och ta lärdom. 

Nog om det, nu ska det fixas lite middag tror jag. Ha en fin helg, för det ska jag ha ;-)

Bilder: mobilbilder Henrick Eriksson

Kommentarer

Anett s sa…
Lycka till, hoppas ni fattade tycke för varann. Blir glad när andra hoppas på kärlek! :-) Med vänlig hälsning, Anett