När Köpenhamn lockar konstant.


Man är åter i fullt ös efter lite ledigt. Helgen spenderade jag och en kompis i Köpenhamn. En födelsedagspresent till honom, för att han alltid finns där vid min sida i vått och torrt. Vi åkte spontant ner till Malmö redan på torsdagen för att sedan vara  i Köpenhamn fredag till söndag.
  

Nu är det fullt ös igen med allt från inredningsuppdrag till mässor och chokladfestivaler. Det är ju alltid en del att stå i såhär i början av hösten, men det är bara att försöka ta det med lite ro.

Mitt upp i allt så sitter jag och sätter ihop höstens trendföreläsningar. Det är ju två omgångar om året som det blir galet mycket föreläsningar och det är februari och september.


Jag längtar redan ner till Köpenhamn, fast jag varit där 5 gånger på två månader. Har lärt känna så otroligt många nya vänner där, och det är ju inte så otroligt långt om man tar bilen ner.

Men jag får besök från New York nästa vecka, och tänkte då åka ner till Köpenhamn och visa upp den staden också. Så det inte bara blir västkusten för hela slanten.

Vi får se hur det går i all planering helt enkelt. En sak i taget. Hoppas du har en bra start på veckan!


Kommentarer