Ingen Formex, men massor av nyheter.


Jag har inte varit på Formex på länge nu, då jag inte känt att det gett mig det som jag söker, både som inredare, inköpare, bloggare och spanare. Det kanske låter konstigt då allt är samlat på ett och samma ställe i Stockholm, men jag söker spänningen, kittlingarna och wow-faktorn inom inredning, och tyvärr har jag inte riktigt känt att mässan har det längre. 

Det beror inte på mässan, utan mer hos leverantörer som nu fegat och kört säkra kort under lågkonjunkturen som varit. Samma skål, fast i ny färg. Samma stol, men i ny färg. Samma ljuslykta, men i nytt material. Jag hoppas innerligen att jag kommer läsa om en produkt, eller flera, som gav wow faktor på mässan, så jag kan känna att jag missade något och lockar tillbaka nyfikenheten till att åka upp i vår.

Jag funderar istället på att åka upp på möbelmässan, där man kan hitta massor av spännande produkter inom möbler och belysning. Vi får se. 

Men jag och min personal har att göra ändå, med butiken. Just nu byggs det om igen rejält. Så galet mycket nyheter och saker som jag hittat på resor jag gjort. Men kul är det.


I morgon bär det iväg till Köpenhamn igen, men bara över helgen. Först några konsultationer och möten under dagen, sedan vidare till Göteborg för att möta upp min nära och kära vän som ska med mig till Köpenhamn. Det är hans födelsedagspresent från mig.


Så dags att packa väskorna, vilket jag inte gjort än, och ladda in allt jag måste ha med mig i bilen. En tur ner till moltazdesignshop för att göra lite administration och se om det finns några frågetecken i ombyggnationen, innan jag drar vidare ut på jobb.

Ha en riktigt fin torsdag! 

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer