Dags att starta upp att varva ner.


Snart ska jag ta lite ledigt. Det känns faktiskt overkligt att ta 3 veckor i rad. Det kommer jag inte ens ihåg när jag hade, men det måste varit runt 5 år sedan sist. Jag har redan planerat in lite mindre resor. För jag tror att jag måste komma bort lite, byta miljö.


Redan på söndag så åker jag till Köpenhamn igen, helgen efter blir det Oslo, och helgen efter det Köpenhamn på nytt. Blir bara Skandinavien för hela slanten. Känner inte att det finns utrymme för en utlandsresa, speciellt om vädret håller sig fint också.

Vad jag gör i Köpenhamn? Inget faktiskt. Bara älskar staden, och kan den som min bakficka, vilket gör att jag kan koppla av till max när jag är där. Så kaffe på en lugn gata, och kunna fundera över livet lite.  Jag har fått en tanke om att ta ett halvt år ledig nästa år. Reda ut vad jag verkligen vill med livet och vart alla vägar ska ta mig i framtiden. Vad tror du om det? Bara ledigt en period för att tänka igenom mitt liv.

Jag har ju personal som kan sköta rubbet. De är ju de bästa som finns. 


Just nu är det verkligen semesterperiod märker jag i butiken. Vi har otroligt mycket besökare just nu, och det är verkligen fantastiskt roligt. En sann glädje att möta så många fantastiska personer som kommer till butiken. Och från världens alla hörn dessutom.

Jag hoppas att du fått en bra start på veckan och att det fortsätter så. 

Bilder: Henrick Eriksson mobil.

Kommentarer