Dags att börja om.Hur funkar singellivet?


Ett nytt kapitel i mitt liv ska nu tas i bruk. Jag har inte skrivit här på bloggen under en månad, då mycket hänt sen jag var i Grekland. Jag är numera singel, vilket varit enormt tungt att hantera. Du som blivit dumpad vet vad jag talar om. Även om livet ska fortsätta så var det lite körsbäret på moset efter många månaders sjukdom. Men, men.

Att starta om när man är 44 känns inte som att gå på nöjespark direkt. Speciellt när jag bor på Orust. Sorry Orustbor, men det är inte det lättaste av platser att hitta en livsparter på.

Jag har dessutom inte varit singel på 20 år, vilket känns lite förvirrande. Hur gör man? Finns det nån bok om det?


Att dessutom hitta någon som vill bo på landet med mig känns näst intill omöjligt. Men men. Vi får se vart vägarna bär. Just nu är det fokus på att försöka hitta tillbaka till mig själv och vad jag vill. Ska testa något nytt, att vara lite egoistisk.

Nog om det, så det inte blir en kontaktannons av det här inlägget. Det har varit mycket att göra under veckorna också sedan man tog en veckas semester. Men roligt som vanligt att dona och fixa. Och som tur var har jag min personal som är fantastiska. De arbetar alla tre i butiken i Henån, Orust, och sköter väldigt mycket som har med kundkontakt, varuhantering och service att göra.


En del fotograferingar har det också varit hemma. Allt från utekök till miljöbilder, få se när de dyker upp i media. Jag har inte så mycket koll längre på sådant, utan gör det mest för att det kommer förfrågan om det. Och kan man hjälpa någon vän med reportage och liknande så gör jag det gärna.


Jag jobbar nu själv i butiken denna och nästa vecka, då det är semester som gäller i butiken. Dock blir vi en styrka nu till helgen då det blir sommarmarknad utanför och i butiken. Det ser jag verkligen fram emot!

Semester blir det också i år, för första gången på länge ska jag ta 2-3 veckor sammanhängande. Frågan är bara vad jag ska hitta på. Planerna blev ju inte som jag/vi tänkt oss, då jag nu ska hitta på något att göra själv. Vi får se. Den här sommaren blir kapitel ett i mitt nya liv. Har bara inte hunnit skriva första raden på det än. Men jag hoppas att det blir nåt bra.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer