Nu har jag lagt till en färg i hemmet.


Som du vet så har jag ju inte så galet mycket färg här hemma i torpet. Jag håller mig till svart, vitt och sand/trä. Men nu har jag tagit in en till färg för att försöka "vänja mig" med mer färg i mitt hem. Jag är ju inte direkt Tricia Guild när det kommer till färg, så vida det inte är till kunder.

Det blev grönt. Mossgrönt. End of story.


Mer levande växter har fått flytta in i samband med detta, vilket känns skönt. Även om jag pratar och skriver mycket trädgård så betyder det ju inte att jag har överpyntat med växter inomhus. 

Jag vet att en av årets största trender är grönt i växtform, vilket jag inte bryr mig om i mitt eget hem. Jag föreläser ju så mycket om trender hela tiden så man blir lite "mätt". Det är skönt att åka ner till kontoret och butiken och få sin "trend-dos"där, och sedan skapa hemmet man lever i från sina egna känslor och tänk. Precis som jag vill att mina kunder ska göra.

Så nu får vi se hur länge jag klarar av att ha en färg till här hemma, eller om den åker ut om en månad eller två, hahahaha. 

Ha nu en riktigt skön helg. Jag får hjälp av en snickare med att påbörja bygget av en veranda i helgen, så jag får väl titta på och lära mig hur man bygget en sån. ;-)

Kommer lite bilder på inspiration för verandan. Även om den redan är ritad.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer