Några av de projekt jag sysslat med.Det har varit full rulle som vanligt med många projekt och uppdrag, vilka jag tänkte ge dig en glimt av idag.

Jag fick uppdraget att inreda/styla ett fantastiskt, arkitektritat hus vilket du få en glimt av på första bilden. Från väldigt avskalat och minimalistiskt, till en mjukare känsla. När det kommer till "rena" hus och ytor så gäller det att inte ta över med färger och material, så jag använde lejongult, svart, grått och trä. Som accent blev det grönska i form av växter som den ovan, en rosenbuske som jag skakat av jorden på, så rötterna blir synliga i det stora apotekskruset i glas.


Ett annat uppdrag som varit spännande är Ljungskiles Optik som behövde en stor makeover. Allt vitt från början och lite opersonligt. Det fick färgerna sand, brunt och vitt. Här är ytorna viktiga och materialen. Bland annat stråtapeter, matta ytor och speglar. En lugn och behaglig miljö som inte känns för steril och för medicinsk.


Just nu är det Mauritz Cafe i Ljungskile som har det sista som skall sättas ihop, men det är på god väg att bli klart, det får ta lite tid mitt i allt. Det ligger vägg i vägg med Ljungskiles optik, så ytorna ska fungera ihop, samtidigt att det ska lyftas fram på ett eget sätt. Har du vägarna förbi, sväng in och kika.

Nu närmast så är det mässmonter i Köln för Esska nappar, en 220 kvm stor skönhetssalong i Göteborg och några andra inredningsjobb som ska göras färdigt. Det är en hel del att fixa med, men det är spännande att hela tiden få jobba med olika uppdrag.

Ha nu en fin helg!

Bilder: Henrick Eriksson / Ljungskile optik/Mauritz Café

Kommentarer