Mitt i veckan - framtidsplanen är skitiga naglar


Nu är vi snart mitt i veckan igen, vart tar tiden vägen? Dagarna bara rusar förbi och man hinner knappt tänka efter. Jag Sitter just nu med mässmonter, chokladfestivalen i höst, föreläsningar, stor skönhetssalong, två hus och en hel del konsultationer, vilket är väldigt roligt och trevligt, men man känner ibland att man skulle vilja vara delad i flera olika delar för att kunna hinna med allt i den takt jag vill. Och det är bara denna veckan.

Jag gör varje år en deklaration över mig själv, via Facebook. Där mina vänner och bekanta får spontant tycka till hur de uppfattar mig, vilket alltid ger bra och konstruktiv kritik blandat med rosbuketter. Kritiken är det bästa, då det är något jag måste jobba på. Eller jobba och jobba, de flesta tycker jag ska jobba mindre ;-)

Jag har helt klart sett att jag arbetar lite för mycket, vilket jag älskar. Så det håller jag på att rätta till lite. Min personal i Henån tar över mer och mer av mycket det jobbet jag gör runtom i kulisserna, vilket känns som en otrolig lättnad på alla sätt. Nu ska jag bara utnyttja tiden till att göra saker för mig själv privat, vad det nu innebär. En hobby kanske, som absolut inte får bli jobb. Det blir ju lätt det för mig.

Det var efter jag snackade växter och trender i P3 populär i förra veckan som det gick upp för mig lite om att jag behöver nog lite mer tid för mig själv och mitt privatliv. Att komma tillbaka till trädgård och liknande som jag fullkomligt älskar att syssla med. Så det blir min utmaning den här sommaren. Att vara lite ledig och se till att ha jord under naglarna.


Många frågar om butiken är stängd när jag inte är där, när jag flänger runt som ett torrt sämsskinn. Men den är alltid öppen, måndag till lördag, med små gästspel av mig. Nettan, Johannes och Cicci är mina klippor som tar hand om butiken och webbutiken, utan dom hade inte företaget blivit till vad det är. Sedan att Nettan löser alla "kulissjobb" är ju helt fantastiskt. Jag har bra personal och det växer inte på träd.

Nu sitter jag här och plintar på en föreläsning inför fredagen, vilken handlar om social media för företag. Det är otroligt spännande tycker jag, då social media förändras hela tiden, och ny teknik ständigt kommer in.

Dags att knata i bingen tror jag, för att låta som en Stockholmare. Men det är ju dags. Det var ju det där att inte bara jobba ;-)

Till helgen får jag spännande och roligt besök här på  torpet. Häng med här på bloggen eller instagram så får du veta mer om vem/vilka som kommer ;-)

www.instagram.com/moltazdesign

Ha en bra "mitt-i veckan"!

Bilder: Henrick Eriksson / moltazdesignshop

Kommentarer