Lyx på hög nivåPrecis kommit hem efter en lång dag på jobb, med ett avslut med att köra ner mina lurviga killar till Stenungsund. Jag har ju delad vårdnad så det blir en hel del hämta och lämna. Men det är det värt, varenda gång.


 Nu ska vi snacka lyx på hög nivå! Nyklippt gräsmatta. Och jag gör det inte själv. En kille som bor här i mitt område klipper min gräsmatta, och jag måste säga att det är en otrolig lyx att få komma hem och det är snyggt i trädgården.

Han är värd varenda krona, för bara känslan efter en lång och hård dag få komma hem och känna doften av nyklippt gräs går inte att beskriva.

Jag drar nu iväg i 9 dagar och vilar upp mig. Kommer inte ha på varken telefon eller mail under den tiden. Bara i privat syfte. Men det är ju inga problem med tanke på att Anette, Johannes och Cicci tar hand om butiken, webbutiken, mail m.m., precis som vanligt. Känner mig trygg med den styrkan, de är det bästa jag har.

Nog om det, nu ska jag gå ut i trädgården och lukta på gräset innan sängen. Ha en fin kväll och en skön vecka!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer