Mitt färgglada hem har fått lite grönt.


Just nu är jag ute och föreläser en hel del, speciellt inom trend och färglära. Jag hinner inte riktigt med att trixa och fixa hemma som jag tänkt, men vad gör det? 

Jag har gett upp med blommor, hahahaha, de vill inte bo hos mig under den här perioden, så de har fått flytta ner till butiken ett tag. Får se det som delad vårdnad under våren. Det enda gröna som jag har inne nu är dessa posters av Karin Högberg. Lite krispigt och grönt iallafall.


Jag är väl inte direkt känd för att vara den mest färgglada killen i kommunen, då allt i hemmet går i svart, vitt, sand och trä. Till och med den gamla byrån från grannen fick lite färg på sig, men även den i svart (antracit) och vitt. På den har jag samlar alla trä, vita och sandfärgade prylar som står och samlar damm runtom i huset. Nu kan dom iallafall dammas på ett och samma ställe ;-)

Jag hoppas du får en riktigt fin tisdag!
Bilder: Henrick Eriksson (mobilbilder)

Kommentarer