Vår - färger - trender


Idag är det vår, iallafall i min skalle. Vet inte vad som tagit åt mig riktigt. Men det kändes lite vår idag i sinnet. Kan vara för att jag igår satt och kollade igenom massa bilder på diverse jobb jag gjort, och insåg nog lite för mig själv att jag nog inte är så pjåkig trots allt.

Speciellt den här bilden gör mig glad, ett jobb jag gjorde förra sommaren, vilket innebar mycket färg. Så jag är inte bara svart och vit i stil, hahahahaha.

I morgon torsdag ska jag föreläsa på Colorama på Danska vägen i Göteborg. De har stor kundkväll och jag kommer snacka trender inom inredning, tapet och färg, men i huvudsak årets stora och heta trender. Så nu har jag precis lagt den sista handen vid föreläsningen på 45 minuter, så jag tror det är dags för en stor kopp med varm choklad.

Ha en fin kväll nu!

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer