Trendföreläsning på Colorama Göteborg


Ikväll har jag varit hos Colorama i Göteborg, närmare bestämt på Danska vägen. De hade kundevent och där jag föreläste om årets inredningstrender vår och sommar.

En rolig och trevlig kväll med glada besökare och lyssnare.Den här tapeten från Intrade är en av mina favoriter just nu oh det är väl för att Arapapegojan är med i den. Man kan väl säga att det är ugglans efterträdare inom fåglar i trend. Vi har ju gått från handritade sparvar till kolibri, ugglor och nu exotiska fåglar och Aror.


Nästa vecka håller jag föreläsningar i butiken i Henån, både inom färglära och inredningstrender. Jag har fått många förfrågningar om att även hålla dessa i mars månad, så vi får se hur det blir med det.

Nu är det dags för sängen här, då man blir lite trött efter en föreläsning.

Bilder: Colorama och Henrick Eriksson

Kommentarer