Snart tillbaka igen


I fredags for jag in på sjukhus igen, men fick komma hem i helgen. Det börjar bli en vana nu med mig, resor och sjukhus. Som vanligt hittar dom inget, men nya prover är tagna som jag får svar på i veckan. Det är för jäkla trist det här, när man är kärnfrisk på papper men känner att nåt är fel och man har feber på 39,8.

Nu ska jag bara ligga och ta det lugnt i två dagar för att få tillbaka lite energi, för det här har verkligen tagit på krafterna kan jag säga. Man är som ett urlakat plommon i kroppen och det känns inte som att nåt fungerar om det ska. Men det blir nog bra i slutänden. Jag ska föra feberschema nu denna veckan, d.v.s. ta tempen var 4:e timme och skriva ner så man får se en kurva. Det är faktiskt riktigt spännande att se hur kroppens temperatur går upp och ner som en jojo, även om den håller sig hyfsat feberfri för tillfället.

Det är ju dessutom massor att ta igen sedan förrförra och förra veckan i jobb, men jag kan inte göra mer än kroppen orkar, så på onsdag ska jag börja lite smått och jobba. Är livrädd att få tillbaka febern igen, så det gäller att ta det lugnt tror jag. Värken kan jag leva med, det har ju blivit en vana det med efter alla ryggfrakturer, TBE och annat skit man gått igenom. Det rätar väl till sig längre fram det också.

Så jag är snart tillbaka, om möjligt lite tunnare, svagare och försiktigare än tidigare. Men det får ni stå ut med, för det måste jag göra om det här ska gå bra.

Dags att lägga sig i sängen igen och försöka koppla av. Ha en fin vecka.


Kommentarer