Nu startar föreläsningarna i trend 2015 och färglära.


Ja du. Efter alla dessa helger, klämdagar och annat så ska det bli skönt att vardagen kommer tillbaka. Den otroliga hetsen inför heldagar är över, stressade människor kommer ner lite i varv. Allt blir som vanligt.

Men det är nu det kör igång rejält för min del. Föreläsningar här och där i både inredningstrender och färglära. Det är ju också något jag brinner för, även om jag kanske inte skriver så mycket om design och inredning längre här på bloggen så är det ett av mina största intressen. Vilket jag sedan också tar med i mina föreläsningar runtom i landet.

Allt har sin tid, och jag känner att jag kommer komma tillbaka med mer design och trend här på bloggen. Jag har bara haft en "down"period där mitt fokus lagts på annat.Det som nu gör en enorm skillnad är att jag nu har Nettan också i butiken från och med idag. (Nettan, Cicci och Johannes). Jag blir frigjord på ett annat sätt än tidigare och hinner med lite mer inredningsjobb och föreläsningar än tidigare.

Just nu håller vi på och bygger om det stora rummet i butiken för att nu bygga trendutställningar, föreläsningssal och inspirationsyta. Det ska sedan kombineras med vernissage, produkter och mycket mer. De första föreläsningarna startar inom några veckor i Henån, Orust. Jag har bestämt mig för att köra 2 dagar i januari och 2 dagar i februari. Då hinner man vara hemma lite också, då januari/februari brukar innebära att jag är på ständigt resande fot.

Jag hoppas att du får en riktigt fin helg. Du kanske har, som många andra, en ledig dag idag. Har du det så passa på att njut. Har du det inte, så passa på att njuta ändå ;-)

Bilder: Henrick Eriksson
Kommentarer