Mer tid för jobb


Mellandagar, helgdagar och vardagar hit och dit. Jag börjar bli förvirrad vilken dag det är. Det känns skönt nu när det blir vardag igen och allt kommer igång som vanligt.

Det är otroligt mycket inbokat i januari och februari, men det känns ändå hanterbart. Nu har jag ju en till i butiken som hjälper till med allt från kundservice till webbutik, så jag har lite mer tid för att göra andra jobb. 

Jag satt och gick igenom (städade datorn rättare sagt) och hittade bilderna från en styling jag gjorde i tidigare för ett företag. Ett somrigt och färgglatt bord som jag just nu bara längtar till. Jag längtar verkligen till sommar, värme och få kisa med ögonen i solen.


Just nu bygger vi om i butiken för fulla muggar. Eller rättare sagt Johannes och Nettan. 

Det är mycket som ska klaffa nu inför alla föreläsningar, trendutställningar och vernissage som ligger i januari och februari. Vernissage är något nytt, och jag kommer börja med några av de formgivare vi har i butiken, ett närmare porträtt om personen bakom, tankar m.m.
Sedan blir det fotokonst till sommaren. 

Nu ska jag ta det lugnt i morgon, då det tydligen är helgdag igen ;-)

Ha det bäst! 

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer