Jag tar ledigt. Spontant och nödvändigt.


Idag gjorde jag något som inte direkt är jag. Medan jag satt med en kund i telefonen så bokade jag en resa med avgång nu på lördag. Jag är inte spontan. Kommer nog aldrig vara det tror jag. Jag lever efter min kalender.

Det förvånade mig själv faktiskt. Men jag hade skrivit fel på en inbokad föreläsning nu på måndag, vilken skulle vara i februari (ooohps) vilket i sin tur gjorde att den hårt låsta dagen försvann. Övriga jobb kan jag skjuta på eller flytta. Så när jag satt där och slöpratade med kunden så kollade jag en resa samtidigt. Och på 5 minuter så hade jag bokat en resa med Fritidsresor.


Jag har ju , tillsammans med BellaH fotograf, gjort en del jobb för Fritidsresor, vilket gör att det är enkelt för mig att veta vilket hotell som passar mig, likaså ort, läge m.m.

Det var väl därför det gick så galet snabbt. Det här är väl behövligt om jag ska hitta energi för att fortsätta framåt. Gran Canaria blev ju ingen hit, med matförgiftningen, så det här är ett sätt för mig att läka själen lite. Tyvärr har jag vänt mig inåt senaste tiden, ett sätt att skydda sig lite tror jag. Det har ju varit hårda slag med hälsan sedan i somras, vilket jag nu ska försöka få ordning på. Ett steg i taget. Det här är ett av de första steg jag tar.

Jag är så trött på allt från TBE/Borrelia, till tunga allergier, till problem med hjärta/ för högt adrenalin. Så trött på att ha sånt skit som påverkar mig utan att jag kan göra speciellt mycket åt det. Men nu jäklar. nu har jag det jag behöver. En vit strand, en bungalow 30 meter från stranden, ingen tätort och lugn och ro. Bara jag, ett hav och en strand.

Vi får se om jag kan koppla av eller om jag bygger om min bungalow ;-)

Nog om det. Jag tar ledigt.
Bilder: Henrick Eriksson / BellaH

Kommentarer

Anonym sa…
Låter klokt! Man behöver ibland stanna upp och kanske ta en omväg för att hitta vägen framåt. Hoppas att resan blir det du hoppas!
Mvh Elna