Trend, signaler och en helg i Köpenhamn


Idag kom nya Sköna Hem ut. Där hittar du mig och svarar på vad jag ser på trend inför 2015. Det är ju lite bråda dagar nu inför våren då många vill ha föreläsningar och ha det senaste.


Vi har denna veckan målat om hela butiken till den antracitgrå som jag hade hemma tidigare. Nu är det verkligen mysigt i butiken på alla sätt. Johannes har verkligen legat i med målningen för att få en helt ny butik innan jul.


I helgen besökte vi även Köpenhamn. En fantastisk stad på alla sätt, speciellt i juletid. Det är en tradition att åka dit varje Luciahelg, både för att shoppa, ta en öl och äta god mat. 

Jag kan ju bli helt sjuk av att se alla växter som finns till salu. Det verkligen dignar hos alla blomsterhandlare, både stora och små. Man vill ha med mycket hem, men vi åker alltid tåg, vilket gör att jag helt enkelt bara inte orkar släpa.

Nu blir det till att jobba fram till jul, vilket jag verkligen ser fram emot. Det är nåt speciellt att vara i butiken med alla anställda och alla sköna kunder som kommer på besök.

Undrar du hur dt blev med min tidigare önskelista? Jag klickade hem rubbet. Min julklapp till mig själv.

Ha en fin dag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer