söndag 28 december 2014

Mellan alla dagar...


Ja nu sitter man är mellan alla dagar från jul till nyår, till trettonhelg. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra på dagarna då butiken inte är öppen.

Nu är jag ensam nån vecka vilket gör det ännu mer konstigt. Det blir en del ensamma stunder med hundarna, men det är ju inte fel det heller. Idag ska det blir städat och fint hemma har jag bestämt mig för. Det gör jag jämt när jag känner mig stressad inombords, städar eller går ut och går.


Tror mycket har med att man alltid är på gång, alltid har full fart i skallen. Jag har märkt att jag missat hela 2014. Det känns sorgligt tycker jag. 2015 måste bli bättre. Skaffa mig lite fritid, skaffa ny energi och måtte hälsan vara bättre än 2014.

Vi hoppas 2015 blir bättre helt enkelt.

Bilder: Henrick Eriksson

Inga kommentarer: