Jag kan inte förstå...


Det är helt otroligt att vi den 21 december inte har nån snö, ingen direkt kyla eller julkänsla här på ön. Det pendlar mellan 1-7 plusgrader och regn, och idag hördes vårkvitter av fåglarna.

En av mina anställda gav mig en röd ros på jobbet, som nyss slagit ut i hennes trädgård. Förstår inte riktigt att det kan vara så milt som det är just nu.

Det har varit jobb hela veckan och helgen, och fortsätter fram till dagen före julafton. Sen ledigt i två dagar för att sedan öppna butiken igen på annandag jul.


De har anmält regn på julafton,så det blir väl inga direkta promenader i solskenet och snön, utan hålla sig inne med mysbyxor och goa sockar.

Vi blir hemma i jul, vilket verkligen ska bli skönt. Inget fokus på direkt julklappar och mat, utan en skön jul helt enkelt. 

Idag klädde vi granen också, eller gran och gran, det blev den stora palmen som fick ge vika för att få julgranskulor på grenarna. En annorlunda julgran. Men så har vi ju en Serb i familjen, så vi ska ju fira "deras" jul den 7:e januari, vilket blir kul. 2 jular efter varandra.

Nu blir det till att fixa och trixa lite här hemma, så man inte vaknar upp på julaftons morgon och behöver släpa fram dammsugaren m.m.

Ha en fin söndagskväll!

Kommentarer