Nu ska du få höra...


Den här veckan som jag varit borta så var det ju meningen att jag skulle få njuta av sol, bad och god mat. Det blev inget av nåt. Jag blev ruskigt sjuk redan på resan ner, vilket visade sig vara en riktigt illa matförgiftning.

Det resulterade i att jag inte kunnat lämna rummet mer än ca 4-5 timmar på hela resan. Jag har legat på rummet och sovit och mått allmänt dåligt. INgen feber eller nåt annat, bara magen och alla goa kramper som kommer med det.Det blev dessutom två sjukhusbesök under veckan, vilket inte direkt uppskattades. Så reskassan plus lite till har gått till sjukhus och mediciner. Inte vad jag hade planerat, hahahahaha.

Ingen mat eller dryck på en vecka, och i lördags fick jag börja med te och slät soppa. Fy fan säger jag bara. Min vanliga otur.

Min pv och min mor som också var med fick umgås på tu man hand hela tiden. Men jag hade ju velat vara med.

Nu fortsätter dieten ett bra tag framöver då magen fått sig en rejäl smäll och funkar helt enkelt inte. Inget kött, mejeriprodukter, kryddor eller sött. Så regnbågen kan man liksom glömma. Mitt försäkringbolag, Länsförsäkringar, försökte jag få tag i redan på tisdagen, men dom verkar ha annat för sig än att kolla mailen. Usch nu låter jag som en gnällkärring. 

5 kilo har jag tappat under veckan och mer blir det nog innan jag får äta "riktigt" igen. Säg nu inte "va, kul!" för det är inte det jag vill. Målet är att kunna få ta en öl i Köpenhamn under Luciahelgen, för då ska jag dit. Måtte allt räta till sig innan dess.

På nåt sätt så kändes det helt ok ändå med resan, även om jag bara sett hotellet och sjukhuset, jag hade ju trots allt 2 glada med mig. ;-)

Bilder: Henirck Eriksson / moltazdesign instagramKommentarer