Kaffe, trend och färglära.


Torsdag redan. Vart tar dagarna vägen? Isiga vindar ute och dagen började med att en hund (Kenzo) drog på rymmen för första dagen på 10 år. Återfunnen efter en timme på "fel" sida av staketet. Undrar vad som lockade honom till äventyr.

Nu är det morgonkaffe till nyheterna och ett gammalt magasin. Bra start innan jag ska åka ner till Göteborg för uppföljningsmöte med Ullevi (Chokladfestivalen). 

Efter det hem till hundarna igen för att snygga till sig lite inför en föreläsning jag ska hålla ikväll på XL Bygg i Skärhamn. Dom har tjejkväll (anmälan krävs) och jag ska snacka trender och färglära.

Det är många föreläsningar just nu inför det nya året. Men det är ju fantastiskt kul att tala och inspirera.


Nu är det dags att packa ihop så jag får ihop den här dagen utan stress. För det är ju inte bra har jag hört ;-)

Ha en riktigt fin dag i de isiga vindarna från väst. 

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer