Hummer, mys och avkoppling.

 

Fredagsmys med vänner, hummer och vin. Det är precis vad det ska bli. En spontankväll med många goda saker ur livet.

Idag har jag jobbat i butiken med allt från att fota och retuschera nappar och nappflaskor, till gjort underlag för föreläsningar och samtidigt försökt hålla igång flera sidor med social media. Jag har inte långt bort nu till värme och avkoppling. Nästa helg åker vi till Gran Canaria i en vecka. Jag kommer stänga av mobiler, datorer och annat som kan göra att jag håller kontakt med omvärlden. Det kommer säkert nåt på Instagram, men det är inget jobbrelaterat.

Men bara en fredag som denna, kunna sätta sig ner med goda vänner, en nyfiskad hummer och ett glas vin känns ju som en lyx. 

Ha en riktigt in helg nu och en skön fredag. Vill du titta förbi butiken så finns jag där i morgon lördag ;-)

Bild: mobilbild: Henrick Eriksson

Kommentarer