Var dags vardag


Som vanligt så rusar livet framåt hela tiden. Jag har dragit rejält i bromsarna och gör mindre med jobb nu än vanligt. Men för den skull ligger man inte på rygg och drar sig. Ändå är dagarna fulla från tidig morgon till sen kväll. Konstigt. Den här och förra veckan var lite mycket igen, men det är ju så den här perioden då många vill ha föreläsningar och få i ordning hem, kontor och lokaler. Och då rycker jag liksom ut till undsättning.

Den här veckan var det en föreläsning för Västsvenska turistrådet och Bohusläns många företagare. Den hölls på Ljungkile Folkhögskola och hade 180 lyssnare. Kul att vara där och föreläsa. Det handlade om inredning, trender, färg och belysning i korthet. 


Om två veckor är det ju Göteborgs Chokladfestival, 24-26 oktober, ett annat av mina företaganden. Jag har den med en kompis och det är ju enormt mycket som arrangör såhär månaderna innan mässan. Men kul ska det bli, speciellt i år då vi dubblat ytan och antal utställare.


Klippt mig som en ungdom har jag också gjort. Vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt. Jag är ju periodare när det kommer till att gilla mig själv. Just nu inne i ett "fan-va-gammal-grå-och-trött-du-ser-ut" period. Men håret växer ju ut sägs det. 43 år och leker poppig, liksom.

Jag ska idag sätta mig och uppdatera hemsidan också (moltazdesign) då jag verkligen missunnat den under några månader. Men det har bara varit för mycket helt enkelt. Många inredningsjobb, mässmontrar, stylingjobb, social media för företag och annat. Jag tycker ju det är så roligt, men har ju haft lite problem med hälsan ett tag, vilket gör att man sackar efter. Vilket innebär att man för jobba röven av sig när man klarar det. Usch vad jag klagar. 

Det jag är mest nöjd över just nu är att jag får flyga igen utan problem. Jag har varit rekommenderad att inte flyga sedan en månad tillbaka. Det har ju varit trökigt som attans då jag missat bröllop, ställt in mässor och annat kul. Men, men. Så är ju livet ibland.

Jaghar haft dåligt samvete över att jag inte uppdaterat bloggen, men det är ju så att allt måste prioriteras. Och det är det jag lever efter just nu. Energin börjar komma tillbaka. Det är en fantastisk känsla.

Det var lite luftning ur livet denna veckan. Ha en fin dag!!

Bilder: HenrickKommentarer