Nu kör vi!


I morgon skör allt igång. Då riggar vi hela mässan för choklad och lakritsfestivalen i Göteborg. Butiken kommer vara på plats, moltazdesignshop, med en monter, där vi kommer sälja Borgstena choklad och lakrits. Det varumärket har vi ju också i Henån, Orust, så det ska bli kul. Så på fredag, lördag och söndag finns vi på plats i en av hallarna. Ingen inredning, bara godsaker ;-)

Det är ju en hel del att göra under dessa dagar, då det är jag och Stefan som arrangerar hela festivalen, som nu vuxit något enormt med 55 utställare och dubbla ytor. Så det är mycket logistik, trycksaker, hemsidor, biljetthantering och utställarservice som hanteras under kort period. Men kul är det. Och gott. En av mina favoriter som jag längtar efter att få handla är ett barkbröd från Svenskt mathantverk, likaså Haupt chokladkulor som rullats i lakrits. Det är ju bara två favoriter av allt gott.


Som vanligt blir det långa dagar och sena nätter, vilket gör att jag blir på hotell under hela veckoslutet. Det är på Scandic Crown som jag ska husera, tillsammans med min vackra man som kommer hjälpa till på festivalen. 

Vad jag verkligen ser fram emot nu är också en resa som bokats till den 15:e november. Gran Canaria / Las Palmas. Inget jobb, ingen stress och inget att ta hänsyn till. Verkligen längtar till den ledigheten.

Mitt i allt så är det några föreläsningar som förbereds, och på det inredningsjobb som ska vara färdiga. Men allt går ju, sägs det. Först i kön ligger ett jobb med en hemsida som nu ska vara klar med engelsk översättning och exporteras till en annan plattform. Det är ett riktigt kul jobb, men det är så många tekniska bitar som måste lösa, vilka jag inte rår på att göra själv. Men, men.

Nu är det dags att snart hoppa i säng, för att ta tag i morgondagens alla saker som måste klaffa. En resa till Borgstena och hämta choklad och lakrits står först på listan, sen till Göteborg för att få in alla utställare på sina platser. Med andra ord lite att göra i morgon. På måndag blir jag väl förkyld, brukar vara så när det är intensivt dygnet runt under en period. ;-)

Hoppas du får en riktigt fin kväll och att vi ses i dagarna.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer