Njuta av stunden, eller?

Idag är det Borås som gäller. Möten och annat kul. 

Dagarna rusar verkligen iväg just nu få de är fullbokade med inredningsjobb, föreläsningar, butiker och annat skoj.

Tur man har så bra personal i Henån som tar hand om butik och webshop. Det gör även att jag kan ta det en aning lugnare. I bland ljuger jag för mig själv har jag märkt. Jag säger tex. "Efter den 26:e då chokladfestivalen är över, så blir det lugnare"

Jag vet ju att jag har bokningar fram till januari, och massor av saker som händer i butiken, plus julförsäljningen, så jag vet att jag ljuger för mig själv. 

Måste bli bättre på det jag älskar, nämligen laga mat, njuta av en timmes ledighet och ta hand om hem och trädgård. 

Ska det vara så svårt? Tydligen för mig. 

Bild:Henrick Eriksson 

Kommentarer